Mnogo Dobar Dechko Streetwear
17 Nov 2012

Ko je Vidoje Ristović, verenik Nikoline Pišek: Tatin sin

KATEGORIJA:Kratke Vesti
|- TAGOVI: voditeljka, Nikolina Pišek, Nikolina, TV voditeljka, TV voditeljka iz Argentine
|- PRETRAGA: vidoje ristovic i katarina radivojevic, tko je vidoje ristovic, nikolina pisek u vezi sa srbinom, vidoje ristović

ko je vidoje ristovic verenik nikoline pisek tatin sin 1

ko je vidoje ristovic verenik nikoline pisek tatin sin 2

ko je vidoje ristovic verenik nikoline pisek tatin sin 3

Tek što je objavljeno da je hrvatska voditeljka Nikolina Pišek u vezi sa Beograđaninom Vidojem Ristovićem, atraktivna voditeljka objavila je da su vereni i da je Vidoje čovek njenog života. Vidoje Ristović delu javnosti koja voli da prati živote poznatih ličnosti poznat je likom i imenom i kao bivši dečko glumice Katarine Radivojević. Baš kao Nikolina, i Katarina je izjavljivala da je Vidoje čovek njenog života iako je tokom veze sa njom i dalje bio u vezi sa ženom koja mu je rodila ćerku.

Ko je Vidoje Ristović, čovek poznat kao dečko poznatih dama?
Istoričar umetnosti po obrazovanju, ljubitelj je dobrog provoda.

Sin je Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, koji se devedesetih godina bavio skupljanjem starina i njihovim preprodavanjem, zbog čega je jednom i hapšen.


Kao i otac, Vidoje voli firmiranu garderobu i druge manje i veće pokretnosti. Istorijom umetnosti nikada se nije bavio. Pre nekoliko godina je kratko vreme držao antikvarnicu u centu Beograda, koju je iznenada zatvorio. Zbog posedovanja oružja bez dozvole, preti mu kazna od deset meseci kućnog pritvora.
Izvor: blic.rs

Srodne teme: