Mnogo Dobar Dechko Streetwear
29 Jun 2012

Razvode se Tom Kruz i Keti Holms?

KATEGORIJA:Kratke Vesti
|- TAGOVI: Kejti Holms, Penelope Kruz, Tom Kruz, Kruz, Katie Holms
|- PRETRAGA: you tube novak đoković i kejti holms, kejti holms photos, slike kejti holms, kejti holms, kejti holms slike

razvode se tom kruz i keti holms 1

razvode se tom kruz i keti holms 2

Jedan od najskladnijih holivudskih parova Kejti Holms i Tom Kruz rešili su da se razvedu! Sudeći prema mnogobrojnim izvorima američkih tabloida, Kejti će papire za Razvod podneti sutra, ali šta je dovelo do ovakvog razvoja situacije, nije poznato.

Tom je, navodno, onaj koji je inicirao razvod, a Kejti će se sutra iseliti iz njihove zajedničke kuće u novi stan. Razvod još nije ozvaničen, ali će se to definitivno dogoditi narednih dana.

Mogući razlog je taj što Kruz neprekidno koristi kremu protiv starenja napravljenu od izmeta. Kruz će uskoro napuniti 50 godina i odlučio je da krene u bitku sa borama, pa se, navodno, poslužio trikom Viktorije Bekam. Kako se šuška u holivudskim krugovima, poznati glumac koristi istu kremu kao Viki, čiji su osnovni sastojci ptičji izmet, pirinčane mekinje i voda.

Kruz je protivnik estetske hirurgije, te je rešio da pozove prirodu u pomoć kako bi se izborio sa neminovnostima starenja.

Par se venčao 2006. godine i imaju ćerku Suri.
Izvor: blic.rs

Srodne teme: