Mnogo Dobar Dechko Streetwear
26 Avg 2011

Ubijen pacov dugačak skoro jedan metar (foto)

KATEGORIJA:Zanimljivosti
|- TAGOVI: FOTO, radnik, dnevni list, pet kilograma, 100,000 kilograma zlata
|- PRETRAGA: ubijen pacov dugacak skoro metar, ubijen pacov dugacak skoro 1 metar, UBIJEN PACOV SKORO METAR, pacov jedan metar, koliko je dugacak metar

ubijen pacov dugacak skoro jedan metar foto 1Hoze Rivera, 48-godišnji radnik na održavanju stambenih jedinica iz Njujorka, ubio je vilom pacova dugačkog skoro jedan metar, preneo je britanski list „Dejli Mejl“.

Rivera je čistio pacovsku rupu u Bruklinu, kada su tri stvorenja odjednom iskočila, a on je uspeo da nabode vilom samo jednog, koji je dugačak skoro jedan metar sa ispravljenim repom.

„Ubo sam ga jednom, a on se dalje pomerao. Ubo sam ga drugi put i tada sam ga ubio. Ne plašim se pacova, ali se plašim da bi mogli da me ujedu“, rekao je Rivera.

Stručnjaci za životinje identifikovali su ubijenog glodara kao „Cricetomys gambianus“, vrstu koju neki ljudi obično imaju kao kućnog ljubimca, a koja može da naraste do jednog metra dužine, teži četiri kilograma i živi 7 do 8 godina.

Uvoz ove vrste je zabranjen 2003. godine zbog virusa kojim je bilo inficirano 100 ljudi.

Dr Pola Kal, direktor Zoološkog udruženja, veruje da je glodar najverovatnije pobegao ili je napušten od strane vlasnika, pa je odlučio da se pridruži divljim pacovima.


Izvor: srbijanet.rs

Srodne teme: