Mnogo Dobar Dechko Streetwear
30 Avg 2011

Sve više devojaka ozbiljno razmišlja o plastičnoj operaciji

KATEGORIJA:Life Style
|- TAGOVI: Devojke, Atraktivne devojke, Keti Peri, normalan svet, Kejti Peri
|- PRETRAGA: slike devojaka i zena, Šaljite vruće slike vaših zena devojaka, Porno slike poznatih devojaka i zena, STO POSTO BESPLATAN SMS, slike najlepsih devojaka nova godina

sve vise devojaka ozbiljno razmislja o plasticnoj operaciji 1Američki časopis „More!“ sproveo je nedavno istraživanje na temu estetskih operacija i spremnosti žena da odu „pod nož“ u cilju poboljšanja fizičkog izgleda.

Rezultati istraživanja, u kom je učestvovalo 1.150 žena, pokazali su da više od polovine devojaka ozbiljno razmišlja o tome da poseti plastičnog hirurga i izvrši neku estetsku korekciju, a čak 72 posto ispitanica starosti od 18 do 30 godina svoj ideal lepote pronalaze u slavnim damama.

„Rezultati istraživanja pokazuju zabrinjavajući trend prema kom su mlade žene opsednute misijom stvaranja „savršenog“ tela. Jasno je da devojke smatraju da je estetska hirurgija normalan, prihvatljiv i poželjan način kojim ispravljaju svoje telesne nedostatke iskreno verujući da će ih korekcija učiniti srećnijim osobama“, rekla je urednica magazina, Šantel Horton.

Čak 35 posto ispitanica je izjavilo da želi da ode na plastičnu operaciju kako bi imale više samopouzdanja, a najčešće se radi o želji za povećanjem grudi (36 posto) i liposukciji (34 posto).

Zanimljivo je da bi trećina učesnica istraživanja nakon odlaska na operaciju ćutalo o tome, a da bi čak 36 posto njih podiglo kredit za operaciju.

„Zanimljivo je videti koliko se mladih devojaka odlučuje na odlazak kod plastičnog hirurga, kad su brojne dame u kojima te devojke traže uzore, poput Džesi Džej, Kim Kardašijan ili Keti Peri, javno priznale da je sve na njima prirodno“, zaključila je Hortonova.


Izvor: srbijanet.rs

Srodne teme: