Mnogo Dobar Dechko Streetwear
09 Apr 2011

Milena i Nemanja raskinuli zbog Baneta Mojićevića?!

KATEGORIJA:Aktuelno
|- TAGOVI: Milena Ćeranić, Zvezde Granda, Nemanja Pajić, Raskinuli, Zvezda Granda
|- PRETRAGA: nemanja stevanovic i milena ceranic raskinuli, milena ceranic i nemanja stevanovic, nemanja stevanovic i milena ceranic, raskinuli milena ceranic i nemanja, MILENA DALA IZJAVU RASKINULI MILENA ĆERANIĆ I NEMANJA

milena i nemanja raskinuli zbog baneta mojicevica 1

Izgleda da se još jedna estradna veza ugasila zbog prevare – razlog raskida Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića je njihov kolega, pobednik prve sezone takmičenja Zvezde Granda, Branislav Mojićević, sa kojim je Milena već dva meseca u tajnoj vezi!

“Uspešno su se skrivali. Milena nije pružala Nemanji apsolutno ništa, pa je bilo logično da on posumnja da postoji neko drugi, ali ga je vešto navela na pogrešan trag pominjući izmišljenog Crnogorca. Međutim, Stevanović je saznao istinu i pitanje je kako će reagovati kad se bude prvi put susreo s kolegom, s obzirom na to koliko je impulsivan”, objasnila je novonastalu situaciju Milenina drugarica.

Milena i Bane i ranije su bili u strasnoj ljubavnoj romansi – u vreme kada je Milena bila anonimna pevačica, pre nego što se prijavila za Zvezde Granda. Mojićević je indirektno potvrdio pomirenje sa Milenom, postavivši na svoj Facebook profil pesmu Stara ljubav, još je volim kao pre.

Izvor i foto: Kurir-ino.rs

Srodne teme: